Diamantboring / Betonboring

MAMO Betonboring ApS er din ekspert i diamantboring, undervandsboring og meget mere!

Professionel Diamantboring og Betonboring

Diamantboring: Har du brug for diamantboring eller betonboring? Så kan vi hos MAMO Betonboring helt sikkert hjælpe!

MAMO Betonboring har med vores gode redskaber og erfaring mulighed for at bore igennem langt de fleste materialer med lethed og præcision.

Vi har mange års erfaring og udfører diamantboring og betonboring for både erhvervskunder og private. Hvis du har brug for at bore gennem tykkere betonoverflader er vores diamantboring den ideelle løsning, og vi hjælper med både de fine og helt store boreopgaver.

Vi arbejder i diametre fra 10 mm. til 1.000 mm. med kernebor i ubegrænset dybde.

Større huller kan også klares med wireskæring, og vi anvender specialudviklet udstyr til skæring og slibning til mere komplekse opgaver.

Vi tilbyder god kvalitet til stærkt konkurrencedygtige priser, uanset størrelsen på opgaven, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet.

Uanset om du har brug for diamantboring, betonboring eller en af vores andre ydelser er du hos MAMO Betonboring i Randers altid sikret arbejde i bedste kvalitet med specialiseret udstyr til formålet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på diamantboring eller betonboring, eller læs mere om vores ydelser nedenfor. Vi leverer i hele Midtjylland/Østjylland/Århus og Randers og til det meste af Danmark.

Diamantboring under vand

Har du brug for boring under vand? Så kan vi hos MAMO BETONBORING helt sikkert hjælpe!

Hos MAMO BETONBORING i Randers, er vi specialister indenfor undervandsboring. Vi har det helt rigtige udstyr som kan tåle det hårde miljø og vi kan løse alle former for opgaver under vand.

Vi har stor erfaring indenfor diamantboring under vand og vi har løst mange opgaver rundt på de danske havne, som f.eks. Århus Havn og Gedser Havn. Vi har også udført opgaver på åbent hav, i forbindelse med Femern forbindelsen.

Gennemføringer til installationer

Vi kan lave gennemføringer til alle former for installationer, ventilation, kloak, EL osv., i både væg, gulv og tag. Vi udfører boring i betonvæg, betongulv, og boring i betondæk m.v.

Med vores store erfaring ved vi hvor svært det kan være at få plads til installationerne i et byggeri, om det er nyt eller gammelt.

Vi kan med vores store sortiment af udstyr, vores erfaring og kreativitet, lave gennemføringer selv de mest besværlige og kringlede steder i alle vinkler.

Påboring af kloakrør

Vi har stor erfaring med påboring af kloakrør i kloakbrønde og kloakledning. Vi har et stort sortiment af udstyr som er meget fleksibelt så vi kan klare alle former for opgaver. Vi leverer påboring af kloakrør til hele Østjylland/Århus og til resten af Danmark.

Huller i natursten for lys og vand

Vi udfører gennemføringer i alle slags natursten for lys og vand.

Så skal du have laves lys i belægningen i indkørslen eller vand til et springvand, så er vi de helrigtige at kontakt.

Vi ved at det kræver stor præcision for at få det flotteste resultat, da det tit er huller som bliver synlige. Vi har erfaringen og udstyret til at løse disse opgaver så kunden får det bedste resultat.

Få mere at vide
Kontakt MAMO Betonboring

Du er mere end velkommen til at kontakte MAMO Betonboring ApS, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende dialog omkring dit projekt.