Betonboring / Diamantboring

Betonboring / Diamantboring

Har du brug for diamantboring? Så kan vi helt sikkert hjælpe!

Har du brug for diamantboring? Så kan vi hos MAMO BETONBORING helt sikkert hjælpe!

Vi har mange års erfaring i udføring af diamantboring for både erhvervskunder og private.

Vi arbejder i diametre fra 10 mm til 1.000 mm med kærnebor i ubegrænset dybde. Større huller kan også klares med wireskæring.

Priserne på vores diamantboringer kan konkurrere med alle. Vi giver tilbud på alle størrelser af opgaver.

Materialet er underordnet, vi udfører diamantboring i det hele og vi gør arbejdet færdigt og går aldrig på kompromis med kvalitet.

Undervands boring

Har du brug for boring under vand? Så kan vi hos MAMO BETONBORING helt sikkert hjælpe!

Hos MAMO BETONBORING er vi specialister indenfor undervandsboring. Vi har det helt rigtige udstyr som kan tåle det hårde miljø og vi kan løse alle former for opgaver under vand.

Vi har stor erfaring indenfor diamantboring under vand og vi har løst mange opgaver rundt på de danske havne, som f.eks. Århus Havn og Gedser Havn. Vi har også udført opgaver på åbent hav, i forbindelse med Femern forbindelsen.

Gennemføringer til installationer

Vi kan lave gennemføringer til alle former for installationer, ventilation, kloak, EL osv., i både væg, gulv og tag.

Med vores store erfaring ved vi hvor svært det kan være at få plads til installationerne i et byggeri, om det er nyt eller gammelt.

Vi kan med vores store sortiment af udstyr, vores erfaring og kreativitet, lave gennemføringer selv de mest besværlige og kringlede steder i alle vinkler.

Påboring af kloakrør

Vi har stor erfaring med påboring af kloakrør i kloakbrønde og kloakledning. Vi har et stort sortiment af udstyr som er meget fleksibelt så vi kan klare alle former for opgaver.

Huller i natursten for lys og vand

Vi udfører gennemføringer i alle slags natursten for lys og vand.

Så skal du have laves lys i belægningen i indkørslen eller vand til et springvand, så er vi de helrigtige at kontakt.

Vi ved at det kræver stor præcision for at få det flotteste resultat, da det tit er huller som bliver synlige. Vi har erfaringen og udstyret til at løse disse opgaver så kunden får det bedste resultat.

Få mere at vide
Kontakt MAMO Betonboring

Du er mere end velkommen til at kontakte MAMO Betonboring ApS, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende dialog omkring dit projekt.