Betonskæring / Diamantskæring

Betonskæring / Diamantskæring

Vores specialudviklede skæreudstyr udfører arbejdet med præcision

Hos MAMO BETONBORING har vi stor erfaring og vi udfører alle former for diamantskæring.

Beton er et super sejt materiale at dele, men vores specialudviklede skæreudstyr udfører arbejdet med præcision, så snittet altid bliver pænt

Vi udfører diamantskæring/betonskæring på langt de fleste overflader så som vægge, gulve og veje, samt alle former for materialer som beton armeret eller ej, tegl, natursten osv.

Vi laver i øvrigt både håndholdtskæring og cirkelskæring med wire.

Vi laver bl.a. selv vores maskiner og materiel, så derfor kan vi udføre opgaver på alle steder – også der hvor det f.eks. ikke er adgang til strøm og vand.

Kontakt os uforpligtende og hør mere. 

Vægskæring

Vi udføre alle former for vægskæring, som f.eks.:

  • Hvis der skal etableres et hul til et vindue eller en dør i en eksisterende væg, så kan vi skære det ud for Dem i givne mål.
  • Større huller til evt. porte eller andre åbninger.
  • Eller fjernelse af helbygningsdele.
  • Hvis der skal etableres et hul til et vindue i en eksisterende væg, så kan vi skære det ud for dem i givne mål.

Gulvskæring

Gulvskæring: Vi udfører alle former for diamantskæring i gulv. Vi kan med vores udstyr skære i dybder op til 500mm og vi kan udføre alle former for fugeskæring.

Vi har et bredt udvalg af gulvskæringsmaskiner, både med el drævende motor og forbrændingsmotor, så vi kan skære de fleste steder.

Wireskæring

Wireskæring bruges primært til store emner, hvor skæring med en traditionel diamantklinge eller kærnebor ikke kan benyttes. Der er dog også andre skæringsopgaver som løses bedre med wireskæring, og der findes en række fordele. Med en wire, kan der skæres med en næsten ubegrænset diameter og dybde. Derudover er støjniveauet meget lavere, end hvis der bruges en diamantklinge eller bor.

Håndholdtskæring

Vi udføre også håndholdt skæring med bl.a. kapsav, ringsav og rundsav. Vi kan med vores udstyr skære både vådt og tørt i alle materialer.

Få mere at vide
Kontakt MAMO Betonboring

Du er mere end velkommen til at kontakte MAMO Betonboring ApS, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende dialog omkring dit projekt.