post@mamo.dk 21472797 / 86910210

OM MAMO

– EN VIRKSOMHED, DER EMMER AF KREATIVITET OG KVALITET I PRÆCISIONSARBEJDE

En god forberedelse giver det bedste resultat.

Et motto som vi hos MAMO Betonboring bygger vores arbejde på – derfor er vores ansatte også uddannet bygningskonstruktører. Det gør at vi har en stor teknisk baggrundsviden for byggeri og byggebranchen og kan dermed være på forkant med de problematikker som kan opstå.

Vi kan se helheden i et byggeri og byggeprocesen og ved hvor afhængig en tidsplan er af selv de mindste ting. Vi kan levere en god vejledning i forhold til kundens projekt inden for vores område, og dermed hjælpe til med at tidsplanen går som den skal.

Vi er pga. vores faglige baggrund, hele tiden up to date med byggebranchen, ny viden og nyt materiel inden for vores branche, så vi kan levere den bedste service til kunden.

Landsdækkende service

Vi står klar til at hjælpe nye som faste kunder, private som erhverv og ser altid frem til endnu en spændende opgave.

Vi arbejder både lokalt og på landsplan, kører gerne i hele Danmark. Vi har over årene hjulpet virksomheder med diamantskæring og betonskæring på både Jylland, Fyn og Sjælland.

Vore medarbejdere har flere års erfaring indenfor branchen, bilerne er specialindrettede til vores arbejdsopgaver og har et stort opdateret sortiment, så vi ikke spilder kundens tid. Vi er fleksible og arbejder også uden for normale arbejdstider, sommetider med meget kort varsel.

Rengøring

Hos MAMO Betonboring gør vi arbejdet færdigt!

Vi sætter kvalitet i højsædet og det er ikke kun under selve skæringen eller boringen men også i den efterfølgende rengøring. Vi går meget op i at forlade arbejdspladsen i bedst mulig stand efter vi har udført et job, hvilket betyder at vi gør grundigt rent og rydder op efter os.